Karhu ja Kettu Ilmastolukupiiri-listalla
|

Karhu ja Kettu Ilmastolukupiiri-listalla

Kirjalista on kirjastoammattilaisten erilaisiin käyttötarkoituksiin tekemiä kirjalistoja sisältävä verkkosivusto. Sivustoa kehitetään yhteistyössä oppilaiden ja opetusvirastojen kanssa. Ilmastolukupiiri -listalta löytyy valikoima kiinnostavia kirjoja, jotka liittyvät ilmastonmuutokseen. Karhu ja Kettu: Matkalla pohjoiseen on mukana Ilmastolukupiirin lastenkirjojen osiossa. Instagramista löydät Ilmastolukupiirin tagilla #ilmastolukupiiri.

Karhu ja Kettu – toinen painos!
| |

Karhu ja Kettu – toinen painos!

Karhu ja Kettu – toinen painos on pian kaupoissa! Kovasti odotettu toinen painos kirjasta Karhu ja Kettu – Matkalla pohjoiseen on kirjakaupoissa kuun lopulla. Myös Karhu ja Kettu -tarrakirjasta toinen painos on jo kirjapainossa ja kohta kaupoissa. Tässä painoksessa on lisänä paljon toivottu englanninkielinen tarinan lyhennelmä. Siten kirja sopii mainiosti vaikka tuliaisiksi ulkomaille.

Karhu ja Kettu ja LANU virtuaalinen kirjallisuusfestivaali

Karhu ja Kettu ja LANU virtuaalinen kirjallisuusfestivaali

Osallistuimme LANU! virtuaaliseen kirjallisuusfestivaaliin. Tällä Youtube-videolla luen koosteen tarinastani Karhu ja Kettu – Matkalla pohjoiseen. Luen itse tekstin suomeksi, ja toinen kertoja lukee sen pohjoissaameksi. Ääni on samannimisestä Saamelaiskäräjien tuottamasta digitarrakirjasta, jota esittelemme tällä sivulla lisää.

| | |

Karhu ja Kettu sähköinen tarrakirja

Sähköinen tarrakirja Karhun ja Ketun tarina saamenkielisessä digitarrakirjassa! Seuraa Karhun ja Ketun tarinaa saamenkielisessä sähköisessä tarrakirjassa! Kuuntele tarina saameksi ja samalla voit asetella hahmot kuvapohjiin haluamallasi tavalla. Tarinasta on versiot kolmella eri saamenkielellä. Tämä ilmainen peli on Saamelaiskäräjien tuottama, tarinan ja kuvituksen on tehnyt Ulla Sainio. Lisää saamenkielistä lastenmateriaalia löytyy täältä. Huomaa myös ilmaiseksi Android-laitteille…

Opi saamea mobiilipelin avulla

Opi saamea mobiilipelin avulla

Opi saamea Karhu ja Kettu -mobiilipelin avulla Opi saamenkieltä lastenpelissä Karhu ja Kettu! Peli on saatavilla Android-laitteille ilmaiseksi Google Play -kaupasta! Saamelaiskäräjien tuottamassa pelissä Karhu ja Kettu ystävyksineen seikkailevat Lapissa läpi vuodenaikojen. Voit edetä seuraavaan näkymään valittuasi oikean lausemuodon – jos et osaa saamea, voit edetä pelissä arvaten vaihtoehdot. Saamen kieliä on yhteensä yhdeksän, ja…